Over ons

Aan de rand van de duinen in Egmond aan Zee openden wij in april 2011 Restaurant Natuurlijk. Bij ons kunt u rekenen op een gastvrij onthaal in een huiselijke sfeer. Wij vinden het belangrijk u een fijne ervaring te bieden, zowel in ons restaurant als op ons zonnige terras op het zuiden.

Op onze uitgebreide lunch- en dinerkaart vindt u gerechten die zoveel mogelijk bereid zijn met duurzame, biologische en streekgebonden producten. Maar ook voor een kopje koffie met vers gebak of een lekker drankje met borrelhapjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor kinderen

Een middagje of avond naar een restaurant kan voor kinderen best een uitdaging zijn, maar gelukkig hoeven zij zich bij Restaurant Natuurlijk niet te vervelen. Rondom ons restaurant ligt een uitgebreide minigolfbaan met 18 holes en staan diverse leuke speeltoestellen waar de kinderen op kunnen klimmen, klauteren en spelen. Voor de allerkleinsten hebben wij binnen in ons restaurant een aparte speelruimte.

Rondom ons restaurant staan diverse leuke speeltoestellen waar de kinderen op kunnen klimmen, klauteren en spelen!

In de weekenden en schoolvakanties bieden wij dagelijks van 17.00 tot 19.00 uur kinderanimatie.

De ouders blijven te allen tijde verantwoordelijk voor hun eigen kinderen. Wij vragen alle ouders dan ook om rekening te houden met onze andere gasten en op te letten dat kinderen niet door het restaurant rennen.

Altijd de beste producten

Bij Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar de beste en eerlijkste producten. Wij kiezen de gerechten op onze menukaart op basis van het seizoen en maken voornamelijk gebruik van ambachtelijke producten van leveranciers uit Noord-Holland. Duurzaam, eerlijk en zo biologisch mogelijk.

Zuivel, brood en groenten

De biologische zuivel die we bij Natuurlijk gebruiken komt van vee dat veel in de open lucht geweest is. Dit is zuivel zoals de natuur het ooit bedoeld heeft. Dit geldt ook voor het brood dat we serveren. Bij onze bakkers staat duurzaamheid voorop. Het biologische, authentieke, pure en verantwoord geproduceerde brood is bovenal erg lekker. Onze groenten halen wij bij tuinders uit de regio en uit de moestuinen in het Noordhollands Duinreservaat. Zo van het land op uw bord!

Vis, kip en (vegetarisch) vlees

Bij Natuurlijk werken we met de Viswijzer, die ons helpt om zoveel mogelijke verantwoord en in het juiste seizoen gevangen of gekweekte vis in te kopen. Ook de kip van Natuurlijk is biologisch. Kippen die de tijd krijgen om op te groeien, lekker rondscharrelen en actief zijn. Het resultaat is een natuurlijk product van stevig vlees met meer smaak.


Het rundvlees van Natuurlijk is biologisch en komt uit Ierland. De ruimte die de runderen hebben op de uitgestrekte Ierse graslanden zorgen ervoor dat het rundvlees heerlijk mals is en een fijne smaak heeft. Bij Natuurlijk geniet je ook van 100% vegetarische en veganistische gerechten. Bekijk onze menukaart voor alle mogelijkheden of vraag het onze medewerkers.

‘Om de Noord’ is een speciaal voor Restaurant Natuurlijk gebrouwen bier

Onze dranken

Bij Restaurant Natuurlijk houden we van lekkere en smaakvolle dranken met een eerlijke afkomst.

Wijn
Wij houden van smaakvolle wijnen. En laat onze biologische wijn nu net tot de smaakvolste wijnen behoren! De biologische druiven die voor deze eerlijke wijnen gebruikt worden, staan langer op het land en zijn hierdoor voller van smaak.

Bier
Om de Noord is een speciaal voor Restaurant Natuurlijk gebrouwen bier. Het is verrassend stevig en van hoge gisting. De tonen van fruit, kruiden en hop geven dit amberkleurige bier karakter. Om de Noord is sprankelend met een bittere ondertoon. Een ander bijzonder bier dat we u aanraden is een volledig biologisch bier van Nederlandse bodem: Gulpener UR-Pilsener. Niet zomaar pils, maar pils dat binnenkomt. Met wie komt u proosten op ons terras?

Koffie, thee en chocolade
Bij Restaurant Natuurlijk werken we graag mee aan een duurzamere wereld. Ontdek de heerlijke biologische producten van Puro met het Fairtrade keurmerk van Max Havelaar en draag ook uw steentje bij.

Papierkeuze

Onze papierproducten, zoals de menukaart, briefpapier en visitekaartjes, zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd papier. Dit draagt bij aan de bescherming van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

Allergenen

Wij verzoeken u om eventuele allergieën te allen tijde aan onze medewerkers kenbaar te maken, zodat onze chefs met alle zorgvuldigheid uw maaltijd kunnen bereiden en ze waar nodig samen met u het juiste menu kunnen samenstellen. De medewerkers van Restaurant Natuurlijk gaan zeer zorgvuldig om met voedselallergieën en -intolerantie. Helaas is kruisbesmetting in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

Meer van Restaurant Natuurlijk

Ontdek onze menukaart, al onze mogelijkheden, de minigolfbaan en bekijk foto’s van het restaurant.

Volg Restaurant Natuurlijk op Instagram

NPeetoomOver Natuurlijk