KEUKEN GEOPEND TOT 21.00 UUR
STARTERS
SPAANSE PLANK V.A. 2 PERSONEN 12.50 P.P.
IBERICO HAM | MANCHEGO | CHORIZO | AMANDELEN |TOMATENSALSA | OLIJVEN | AIOLI | CROSTINI’S
BROODPLANK MET KRUIDENBOTER EN AIOLI
KLEIN (2 PERSONEN) 7.00
GROOT (4 PERSONEN) 8.50
GLUTENVRIJ (1 PERSOON) 4.50
OLIJVEN 6.00
CARPACCIO 12.50
DUNGESNEDEN IERSE RUNDERBIEFSTUK | VENKELSALADE |CROSTINI | TRUFFEL-DRAGONMAYONAISE | PITTENMIX |PARMEZAAN KROKANT
BIER: SANCTI ADALBERTI – DUBBEL
GEROOKTE ZALM 13.00
PICCALILLY | ZOETZURE GROENTEN | GEPOFTE WILDE RIJST
BIER: STADSHAVEN BROUWERIJ – KRAKENBLOND
DUIVELSE GAMBAS 13.50
ASIAN STYLE | GEPELDE GAMBA’S | KNOFLOOK | CHILLIES |OLIJFOLIE | LIMOENBLAD | BROOD
BIER: NATUURLIJK – OM DE NOORD
‘ZAALOUK’ MAROKKAANSE AUBERGINE 12.00
EGMONDSE GEITENKAAS | CROSTINI | TOMATENSALSA
BIER: JOPEN – MOOIE NEL I.P.A.
SOEPEN
GEGRATINEERDE UIENSOEP 8.50
CROUTON | OUDE BEEMSTER
BIER: SANCTI ADALBERTI – EGMONDSE BLONDE
STRANDKRABBEN VELOUTÉ 9.50
COGNAC | ROUILLE
BIER: DUVEL MOORTGAT – DUVEL
MAALTIJDSALADES
CAESAR SALAD 19.50
GEROOSTERDE KIP | PARMEZAAN | EI | CROUTONS | LITTLE GEM
BIER: BROUWERIJ ‘T IJ – IJWIT
TABOULEH 18.50
BULGUR | EDAMAME BONEN | GRIEKSE YOGHURT | TOMAAT |GRANAATAPPEL | MUNT
BIER: GULPENER – UR-WEIZEN
VIS
VIS VAN DE DAG DAGPRIJS
VANWEGE DE DAGELIJKSE SCHOMMELINGEN OP DE MARKT, HEBBEN WIJ GEEN VASTE VISGERECHTEN OP ONZE MENUKAART. OM DE PRIJS OOK VOOR U LEUK TE HOUDEN, KIJKEN WIJ DAGELIJKS WAT DE MARKT ONS BIEDT.
VEGAN
BOER TED’S BURGER 18.50
GIGABOL | KNOLSELDERIJ BURGER | TRUFFELMAYONAISE |TOMATENSALSA | VENKELSALADE
BIER: SANCTI ADALBERTI – TRIPEL
VEGAN WOK 19.50
NOCHICKEN | KNAPPERIGE GROENTEN | KELPNOEDELS | SESAM-SOJASAUS | CASHEWNOTEN
BIER: GULPENER – UR-PILS
CHILI CON JACKFRUIT 21.50
CHILIBEANS | PEULVRUCHTEN | RIJST
BIER: DE PRAEL – MILKSTOUT
VLEES VAN DE BIG GREEN EGG
IERSE RUNDER RIB-EYE 350 GRAM 32.00
BLAUWE KAAS BOTER | GEGRILDE GROENTEN | FRITES
BIER: JOPEN – BLURRED LINES N.E.I.P.A.
KOGELBIEFSTUK ‘HIPHANGED’ 200 GRAM 24.00
PEPERSAUS | GEGRILDE GROENTEN | FRITES
BIER: NATUURLIJK – ‘OM DE NOORD’
HIGHLANDER BURGER 18.50
HOOGLANDER RUND | BRIOCHE | KROKANTE UI | TOMATENSALSA |STICKY BACON STRIPS | CHEDDAR | BBQ SAUS | FRITES
BIER: JOPEN – MOOIE NEL I.P.A.
GECONFIJTE EENDENBOUT 24.50
ZUURKOOL | KNOLSELDERIJ-TIJM CRÈME | SZECHUANSAUS
BIER: SANCTI ADALBERTI – TRIPEL
SATÉ 19.00
BOERDERIJ KIPPENDIJEN | ATJAR | CASSAVE | SATÉSAUS | KOKOS UITJES | FRITES
BIER: DE PRAEL – MILKSTOUT
WOK
GAMBA WOK 19.50
GEPELDE GAMBA’S | KNAPPERIGE GROENTEN | KELPNOEDELS | SESAM-SOJASAUS | CASHEWNOTEN
BIER: GULPENER – UR-PILS
VEGAN WOK 19.50
NOCHICKEN | KNAPPERIGE GROENTEN | KELPNOEDELS | SESAM-SOJASAUS | CASHEWNOTEN
BIER: GULPENER – UR-PILS
DESSERT
COUPE TARTE TATIN 9.00
AMANDEL CRUMBLE | KANEELIJS
BIER: NATUURLIJK – ‘OM DE NOORD’
CARROTCAKE 9.00
GEZOUTEN MASCARPONE | PASSIEVRUCHT | VANILLE-IJS
BIER: DE PRAEL – MILKSTOUT
BLONDIE 9.50
WITTE CHOCOLADE ‘BROWNIE’ | PECANNOTEN | LEMONCURD |
SINAASAPPEL-YOGHURTIJS
BIER: DE MOERSLEUTEL – MOTOROLIE
KAAS 12.50
3 SOORTEN | VIJGENJAM | KLETZENBROOD
BIER: OMER VANDER GINSTE – KRIEK MAX
TRUFFELS
PER STUK 1.50
4 STUKS 5.00
DAGVERS GEBAK 4.25
LUNCH
(TOT 17.00 UUR)
BELEGDE RUSTIEKE BOLLEN (WIT OF BRUIN)
NATUURLIJK HEBBEN WIJ OOK GLUTENVRIJ BROOD IN HUIS (+ 1.00)
CARPACCIO 10.00
VENKELSALADE | PITTENMIX | TRUFFEL-DRAGONMAYONAISE | PARMEZAAN KROKANT
GEROOKTE ZALM 9.00
PICCALILLY | RODE UI | KRUIDENMAYONAISE
EGMONDSE GEITENKAAS 9.00
HONING | RUCOLA | BALSAMICO STROOP | NOTEN
HOTDOG 11.50
SESAM BROODJE | BRANDT & LEVIE WORST | HONING-MOSTERDSAUS | BOSUI | COLESLAW | GEBAKKEN UITJES | FRITES
BOER TED’S BURGER 18.50
GIGABOL | KNOLSELDERIJ BURGER | TRUFFELMAYONAISE | TOMATENSALSA | VENKELSALADE
PATATJE STOOFVLEES 13.50
KROKETTEN 9.50
TWEE ECOFIELDS KALFSVLEESKROKETTEN | BROOD | MOSTERD
VEGAN GROENTENKROKETTEN 10.00
TWEE VEGAN ‘OMA BOBS‘ KROKETTEN | BROOD | MOSTERD
UITSMIJTER HAM | KAAS 9.50
BOERENOMELET * 10.25
PANNENKOEKEN V.A. 8.50
EXTRA: HAM | KAAS | ROZIJNEN | APPEL | SPEK PER ITEM 1.00
Meer van Restaurant Natuurlijk
Ontdek onze menukaart, al onze mogelijkheden, de midgetgolfbaan en bekijk foto’s van het restaurant.