Biologisch natuurlijk
SHARE:

wat is Natuurlijk?

Altijd op zoek naar de beste en eerlijkste producten! 

De producten die bij Natuurlijk worden bereid, zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van het seizoen, van de volle grond en volle zon. Voor onze gerechten maken we voornamelijk gebruik van ambachtelijke producten van boeren uit de regio Noord-Holland. Duurzaam, eerlijk en zoveel mogelijk biologisch.

Natuurlijk Zuivel

Biologische zuivel komt van vee dat veel in de open lucht is geweest. Zuivel zoals de natuur dat bedoeld heeft.

Natuurlijk Groenten

Zo mogelijk biologisch, tuinders uit de regio en uit de moestuinen in het Noord- Hollands duinreservaat.

Natuurlijk Brood

Duurzaamheid en biologisch staan voorop bij onze bakkers. 100 % Hollands. Brood zoals brood volgens ons zou moeten zijn; authentiek, puur, gezond, verantwoord geproduceerd en vooral erg lekker.

Natuurlijk “Goede vis op de kaart”

Het “Goede VIS op de kaart”-programma helpt ons zo veel mogelijk verantwoord, in het juiste seizoen gevangen of gekweekte vis conform de beoordelingsmethodiek van de VISwijzer in te kopen.

Natuurlijk Kip

Biologisch Kemper Landhoen. Kippen zijn van oorsprong bosvogels en voelen zich ‘kiplekker’ als ze de hele dag kunnen rondscharrelen en actief kunnen zijn. Een natuurlijk product van stevig vlees en meer smaak is hierdoor het resultaat. Goed voor de beleving die vroeger zo gewoon was.

Natuurlijk Lamsvlees

Hoogste kwaliteit lamsvlees uit Dorset (Zuid Engeland). Het Britse lamsvlees behoort al jarenlang tot de culinaire top! De grote natuurlijke graslanden en lange schapentraditie zorgen dat het lamsvlees heerlijk mals is en een fijne smaak heeft. De lammeren leven in een ruim, open en prachtig landschap. De schapenherders hebben passie voor hun vak en liefde voor hun dieren.

Natuurlijk Rund

Biologisch en uit de streek.

Natuurlijk en de vegetarische slager

“Verhip, is dit geen kip?” De 100% plantaardige kipstukjes zijn het paradepaardje van De Vegetarische Slager. De sensationele smaak is volgens velen kippiger dan kip en heerlijk mals.

Natuurlijk wijn

Natuurlijk valt over smaak te twisten en zeker over wijn, maar biologische druiven staan langer op het land en zijn hierdoor veel voller van smaak. De druif waar de wijn van gemaakt wordt, bevat niet het geringste spoor van giftige bestrijdingsmiddelen. De smaak van onze diverse biologische en Fairtrade wijnen is verrassend (h)eerlijk!

Natuurlijk “Earth” water

Dagelijks sterven 6.000 mensen, voornamelijk kinderen, door het gebrek aan schoon drinkwater. 100% van de nettowinst van Earth concepts, dragen zij af om waterprojecten te financieren. Ze investeren het geld in duurzame watersystemen in gebieden waar dit het hardst nodig is. Drink dus Earth water en help mee om schoon drinkwater te creëren.

Natuurlijk Bier

Een slok Gulpener Ur-Pilsner en je bent verkocht. Dit is niet zomaar pils. Dit is pils dat binnenkomt. Eigenwijs bitter. Pittig met een twist. Een echte tongkruller die eindigt in een zachte glimlach. Puur genieten. 100% biologisch en alle grondstoffen van Nederlandse bodem!

Natuurlijk Koffie/Thee/Chocolade

Ook wij werken mee aan een duurzame wereld! Beleef de heerlijke Puro biologische producten met het Max Havelaar fairtrade keurmerk.

Natuurlijk papier

Onze menukaart, briefpapier en visitekaartjes zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier.

Natuurlijk social media

Check in! Vind ons leuk! Twitter mee! Of volg ons op Instagram!
GRATIS WIFI natuurlijk!

Natuurlijk & Egmond.nl

Ontdek alles over Egmond op egmond.nl! Of download u de “Egmond app”! De beste tips, evenementen, aanbiedingen en mooiste bezienswaardigheden met één druk op de knop.

Natuurlijk Eerlijk winkelen

Wij doen mee met de “Eerlijk winkelen” route gemeente Bergen. De leukste en eerlijkste winkels en restaurants.